Over ons

Wim Bleeker

corry van hoorn-winkel bleeker lijsten Ahmad Haraji

 

 

Sinds 1 december 2016 is de alom bekende Lijstenmakerij Bleeker van dhr. Wim Bleeker die gevestigd was aan de Lage der A 11 overgenomen door Ahmad Haraji en Corry van Hoorn-Winkel. De lijstenmakerij heet nu Bleeker Lijsten en is gevestigd aan de Stavangerweg 17 in Groningen.

Bleeker Lijsten verzorgt al uw inlijstwerk voor particulier en professional.

Ahmad Haraji

Bleeker Lijsten Ahmad lijstenmakerij Groningen

Ahmad Haraji is geboren in Iran en woont sinds 2000 in Nederland. Hij is aan de Academie voor Schone Kunsten in Teheran opgeleid tot grafisch vormgever en illustrator, maar was in die tijd in Iran ook al een bekend schilder.

In Nederland heeft hij als aanvulling ook nog de opleiding aan Academie Minerva in Groningen gedaan, waar hij in 2006 afstudeerde. Het spel van licht en schaduw vormt een constante bron van inspiratie in zijn werk. Ahmad maakt eigen werk, maar werkt ook in opdracht.

Corry van Hoorn-Winkel

Bleeker Lijsten Corry van Hoorn-Winkel lijstenmakerij Groningen

Corry van Hoorn is geboren in Dronten en is naast haar werkzaamheden op het familiebedrijf Stal Van Hoorn (www.stalvanhoorn.nl) in Sappemeer, werkzaam als kunstenares. Ze is gespecialiseerd in het maken van paardenportretten, voor zichzelf, maar ook in opdracht. Vele van haar werken zijn te zien op haar website www.corryvanhoorn.nl.